Dusseldorp

Veel keuze op vliegveld Düsseldorf

Wanneer de zomervakantie weer dichterbij komt, gaan veel Nederlandse vakantiegangers weer nadenken over een mogelijke bestemming. Veel van deze vakantiegangers hebben een voorkeur voor een bepaald vliegveld zoals Schiphol als Eindhoven Airport. Steeds meer mensen kiezen echter voor vliegen van het vliegveld van Düsseldorf. Niet alleen is dit vliegveld goed bereikbaar vanuit Nederland, er is bovendien enorm veel keuze aan mogelijke bestemmingen. Zo vlieg je naar tal van bestemmingen vanuit Düsseldorf, zowel binnen als buiten Europa. Ga jij dus op zoek naar een mooie bestemming en kies je graag voor goedkope vliegtickets? Kijk dan zeker even naar Düsseldorf Airport.

Bestemmingen binnen en buiten Europa

Vrijwel alle bekende plekken binnen Europa zijn te bereiken via Düsseldorf Airport. Dus of je nu een vliegticket naar Chicago wil boeken, of je wil op citytrip naar Barcelona, je kunt er gemakkelijk komen vanaf dit vliegveld in Duitsland. Het valt op dat steeds meer vakantiegangers die naar een zonnig Europees oord willen, ook voor deze luchthaven kiezen. Lekker gaan genieten van een prachtig hotel in Portugal of een leuk vakantiepark op Kreta, vliegen doe je gemakkelijk vanaf Düsseldorf. Het aantal Nederlandse vakantiegangers die het afgelopen jaar gingen vliegen, koos dan ook steeds vaker voor deze luchthaven. De verwachting is dat dit de komende jaren alsmaar zal groeien.

Goed bereikbaar vanuit Nederland

Voor veel Nederlanders geldt dat het vliegveld van Düsseldorf sneller te bereiken is dan het grootste vliegveld van Nederland, Schiphol. Vanaf bijvoorbeeld Eindhoven of Maastricht ben je binnen minder dan anderhalf uur op deze grote en fijne luchthaven. Als je het niet voor het gemak of voor de afstand doet, dan kun je het ook voor de prijs doen. Niet altijd, maar vaak zijn de prijzen van een vliegticket in Düsseldorf nog voordeliger dan vliegen vanuit Nederland. Bekijk dus goed alle opties, ook die in Düsseldorf, als je op zoek gaat naar een vliegticket. 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *