Op vakantie naar Rusland, lees deze tips!

Rusland, het allergrootste land ter wereld. Dit betekent dat er ook veel te doen en te zien is. Als je op vakantie gaat naar dit land ben je er daarom eigenlijk altijd te kort. Het is daarom verstandig je Rusland vakantie goed te plannen. Als je maar een korte periode wilt gaan, kies er dan voor om je reisgoed af te bakenen. We zullen je in dit artikel op de hoogte brengen van enkele bezienswaardigheden die Rusland te bieden heeft, zodat jij kunt geniet van dit prachtige land!

Het Baikalmeer is het aller grootste meer ter wereld. Van al het zoete water ligt 20% opgeslagen in dit meer. Om deze reden is het landschap er omheen hierdoor beïnvloed. Je kunt hier prachtig wandelen, maar een rondje om het meer kun je vergeten. Het is namelijk even groot als België. Er zijn verschillende soorten wandelroutes die je rondom het meer kunt volgen en er is voor ieder wat wils.

Kamtsjatka is een schiereiland. Dit eiland gelegen aan het oosten van Rusland, vormt samen met andere eilanden een zogenaamde gordel van vulkanen. 29 van deze 160 vulkanen zijn actief. Je kunt je daarom vast wel voorstellen dat dit een heel bijzonder landschap met zich mee brengt.

Tot slot is het natuurlijk erg leuk om naar een van de grote steden, zoals Sint-Petersburg te gaan. De historische stad behoort tot de UNESCO Werelderfgoedlijst en is dan ook een absolute aanrader om te bekijken. Natuurlijk zijn hier allerlei historische bezienswaardigheden die je kunt bekijken, zoals verschillende kathedralen en kerken.

Hopelijk heb je op door het lezen van dit artikel wat inspiratie op kunnen doen voor een reis naar Rusland. Veel plezier op je reis!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *